Virtamylly Virtamylly

Henkilökohtainen uravalmennus

VIRTAMYLLY \ PALVELUT \ HENKILÖKOHTAINEN URAVALMENNUS

Henkilökohtainen uravalmennus

Uravalmennus tukee työelämässä ja löytää tarvittaessa erilaisia polkuja työelämään

Työkykykoordinaattori on työssä jatkamista ja työhön paluuta edistävä ammattilainen. Uravalmentaja tukee sinua nykyisissä työtehtävissäsi, auttaa ymmärtämään itseäsi ja valintojasi sekä tukee tulevaisuuden toiveidesi löytämisessä ja saavuttamisessa. Uravalmennuspalveluna myös esimiestyön kehittämisen palvelut.

Toiminnan tavoite

Tavoitteena on työmotivaation, työkyvyn ja henkilökohtaisten tavoitteiden kehittäminen. Aika ajoin elämässämme on hetkiä, jolloin emme ole täysin vakuuttuneita valinnoistamme, saatamme miettiä uran vaihtoa tai haluamme jotain muutosta nykyiseen työnkuvaan. Uravalmennuksessa tavoitteena on selkeyttää tällaisia tilanteita. Työkykykoordinaattorin toiminnan tavoitteena on edistää työkyvyn ja työnkuvan vastaavuutta ja lisätä omia valmiuksia tunnistaa itseä motivoivia tekijöitä. Yksityiskohtaisemmat tavoitteet muodostetaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Motivaatioprofiili antaa enemmän konkretiaa

Reiss motivaatioprofiili yhdistettynä työuravalmennukseen auttaa tunnistamaan itseäsi motivoivat tekijät ja tunnistamaan niitä tämänhetkisessä elämässäsi. Motivaatioprofiili auttaa myös hahmottamaan, jos tällä hetkellä työ- tai henkilökohtainen elämäsi vaativat sinulta sellaisia asioita, joiden eteen joudut käyttämään paljon energiaa, koska asiat eivät ole sinulle luontaisia. Näitä asioita tunnistamalla pystymme yhdessä sekä kehittämään näkökulmaa asiaan sekä miettimään, millaisia vaikuttamisen mahdollisuuksia asioihin on. Motivaatioprofiili on lähes muuttumaton, joten kerran kun olet sen tehnyt, voidaan profiilia hyödyntää erilaisissa valmennuksissa kuten itsesi kehittämisen, parisuhteen tai vanhemmuuden valmennuksissa.

Kustannukset

Uravalmennus maksaa 75 € / tunti (Hinta sis. alv 24%) Uravalmennukseen liitetty Reiss motivaatioprofiili 250 € (hinta sis. alv 24%) Motivaatioprofiili sisältää henkilökohtaisen Reiss motivaatioprofiilin ja profiilin purkukeskustelun n. 60-90 min.

Kaikki palvelut on saatavissa sekä lähi- että etäpalveluina.