Virtamylly Virtamylly

Parivalmennus

VIRTAMYLLY \ PALVELUT \ PARIVALMENNUS

Parivalmennus

Parivalmennus tukee pariskuntia tuntemaan ja ymmärtämään toisiaan paremmin

Parivalmennuksessa saatte tukea yksilöllisesti tarpeittenne mukaisesti. Parivalmennus voi liittyä esimerkiksi parisuhde- tai perhedynamiikan kehittämiseen, vuorovaikutushankaluuksiin tai haluun ymmärtää kumppania paremmin ja näin vahvistaa parisuhdetta. Reiss motivaatioprofiilin hyödyntämismahdollisuudet parivalmennuksessa ovat monipuoliset. Motivaatioprofiileja pystytään esimerkiksi yhdistämään niin, että samankaltaisuudet ja erilaisuudet on hyvin havaittavissa. Ei ole olemassa yhtä täydellistä motivaatioprofiiliyhdistelmää. Profiilit auttavat ymmärtämään omaa käyttäytymistämme sekä kumppanin käyttäytymistä. Kun pariskunta tuntee toisensa mahdollisimman hyvin, helpottuu myös toisen ymmärtäminen.

Toiminnan tavoite

Tavoitteena on itsetuntemuksen lisääntyminen ja itsetuntemuksen kautta asioiden ymmärtäminen. Valmennuksessa annat aikaa itsellesi tutustua itseesi ja kumppaniisi. Valmentajana roolini on ohjata prosessia ja halutessanne saatte erilaisia teille sopivia tehtäviä. Yksityiskohtaisemmat tavoitteet muodostetaan aina yhdessä asiakkaiden kanssa.

Motivaatioprofiili antaa enemmän konkretiaa

Reiss motivaatioprofiili yhdistettynä parivalmennukseen auttaa tunnistamaan itseäsi motivoivat tekijät ja tunnistamaan niitä tämänhetkisessä elämässäsi. Motivaatioprofiili auttaa myös hahmottamaan, jos tällä hetkellä työ- tai henkilökohtainen elämäsi vaativat sinulta sellaisia asioita, joiden eteen joudut käyttämään paljon energiaa, koska asiat eivät ole sinulle luontaisia. Näitä asioita tunnistamalla pystymme yhdessä sekä kehittämään näkökulmaa asiaan sekä miettimään, millaisia vaikuttamisen mahdollisuuksia asioihin on. Motivaatioprofiili on lähes muuttumaton, joten kerran kun olet sen tehnyt, voidaan profiilia hyödyntää erilaisissa jatkovalmennuksissa tarpeen mukaan.

Kustannukset

Parivalmennus maksaa 75 € / tunti (Hinta sis. alv 24%) Parivalmennukseen liitetty Reiss motivaatioprofiili 250 €/ henkilö (hinta sis. alv 24%) Motivaatioprofiili sisältää henkilökohtaisen Reiss motivaatioprofiilin ja profiilin purkukeskustelun n. 60-90 min.

Kaikki palvelut on saatavissa sekä lähi- että etäpalveluina.