Virtamylly Virtamylly

Henkilökohtainen motivaatiovalmennus

VIRTAMYLLY \ PALVELUT \ HENKILÖKOHTAINEN MOTIVAATIOVALMENNUS

Henkilökohtainen motivaatiovalmennus

Motivaatiovalmennus tukee sinua erilaisissa tilanteissa

Motivaatiovalmennuksessa saat tukea yksilöllisesti tarpeidesi mukaisesti. Motivaatiovalmennus voi liittyä esimerkiksi elämäsi valintatilanteisiin, hyvinvoinnin ja tasapainon lisäämiseen, motivoitumiseen, innostumiseen tai esimerkiksi parisuhde- tai perhedynamiikan kehittämiseen. Reiss motivaatioprofiilin hyödyntämismahdollisuudet valmennuksessa ovat lähes rajattomat.

Esimerkkejä valmennuksen aiheista

  • Itsensä tunteminen, miksi en jaksa kiinnostua tai ylläpitää kiinnostustani
  • Iso elämänmuutos
  • Tyytymättömyys ihmissuhteissa
  • Työtyytymättömyys
  • Stressi
  • En tiedä mitä haluan

Toiminnan tavoite

Tavoitteena on itsetuntemuksen lisääntyminen ja itsetuntemuksen kautta asioiden ymmärtäminen. Valmennuksessa annat aikaa itsellesi tutustua itseesi. Valmentajana roolini on ohjata prosessia kysymyksillä ja halutessasi erilaisilla sinulle sopivilla tehtävillä. Tavoitteena on selkiyttää tilannettasi. Yksityiskohtaisemmat tavoitteet muodostetaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Motivaatioprofiili antaa enemmän konkretiaa

Reiss motivaatioprofiili yhdistettynä motivaatiovalmennukseen auttaa tunnistamaan itseäsi motivoivat tekijät ja tunnistamaan niitä tämänhetkisessä elämässäsi. Motivaatioprofiili auttaa myös hahmottamaan, jos tällä hetkellä työ- tai henkilökohtainen elämäsi vaativat sinulta sellaisia asioita, joiden eteen joudut käyttämään paljon energiaa, koska asiat eivät ole sinulle luontaisia. Näitä asioita tunnistamalla pystymme yhdessä sekä kehittämään näkökulmaa asiaan sekä miettimään, millaisia vaikuttamisen mahdollisuuksia asioihin on. Motivaatioprofiili on lähes muuttumaton, joten kerran kun olet sen tehnyt, voidaan profiilia hyödyntää erilaisissa valmennuksissa kuten itsesi kehittämisen, parisuhteen, vanhemmuuden valmennuksissa tai uravalmennuksessa.

Kustannukset

Motivaatiovalmennus maksaa 75 € / tunti (Hinta sis. alv 24%) Motivaatiovalmennukseen liitetty Reiss motivaatioprofiili 250 € (hinta sis. alv 24%) Motivaatioprofiili sisältää henkilökohtaisen Reiss motivaatioprofiilin ja profiilin purkukeskustelun n. 60-90 min.

Kaikki palvelut on saatavissa sekä lähi- että etäpalveluina.