Virtamylly Virtamylly

Blogi

Kun poikkeusolot loppuu aikanaan, mitä tapahtuu työelämässä?
Julkaistu 19.3.2021 Kirjoittanut [Virve Hindstrom]
Voi olla, että alussa useampi saapuu toimipisteeseen työskentelemään, mutta hiljalleen osa palautuu tekemään etätöitä. Miten teillä töissä voitaisiin linjata tästä? Kenen tarpeita tiimissä täytetään? Pitkässä juoksussa tulee miettiä myös, miten linjaukset vaikuttavat kenenkin työskentelyyn, työn imuun ja tavoitteiden saavuttamiseen. Kankeat sopimukset, esimerkiksi pakollinen lähityöpäivä ei innosta kaikkia vaan voi toimia täysin päinvastoin.
Kielletyt ajatukset
Julkaistu 24.8.2020 Kirjoittanut [Virve Hindstrom]
Kaikki on ihan hyvin, mutta kaipaat kuitenkin jotain. Asiasta voi olla jopa vähän hankala keskustella kenenkään kanssa, koska asian sanoittaminen on vaikeaa. Miten voin lähteä liikkeelle miettimään, mitä haluan, tarvitsen tai kaipaan enemmän?
Mikä sinua motivoi?
Julkaistu 24.4.2020 Kirjoittanut [Virve Hindstrom]
Joskus on vaikea kuulla itseään, omia tarpeitaan. Voimme olla joskus tilanteessa, jonka tunnemme olevan väärä, mutta emme oikeastaan osaa selittää miksi tai miten haluaisimme asian olevan. Minulla on vastaus kysymykseen, mikä sinua motivoi. Nyt sinun pitää vastata, millä tavalla nämä motivoivat sinua.
Kulta, meidän täytyy jutella
Julkaistu 15.4.2020 Kirjoittanut [Virve Hindstrom]
Ensimmäinen ja toinenkin viikko on voinut mennä helposti ”kaikkea aikansa”-ajatuksella. Nyt alamme lähestyä aikaa, jolloin uusi tilanne alkaa muuttua arjeksi ja rutiinit alkavat etsiä muotoaan.
Itsetuntemus yrityksen kehittämisessä
Julkaistu 5.4.2020 Kirjoittanut [Virve Hindstrom]
Ratkaisukeskeinen koulutus antoi vahvuuden nähdä, että meillä on kaikkina hetkinä valinnan mahdollisuus. Tästä kaikesta itsetutkiskelusta alkoivat palaset ajatuksissa loksahdella paikalleen ja punainen lanka värittyä vahvemmin.